עד כמה שהמטבח שתבחרו יהיה איכותי, עדיין תהיינה מספר פעולות שאסור לבצע במטבח, ביצוע פעולות שכאלו אין ספק שיקצרו את חיי המטבח, להלן מספר פעולות שאסור לבצע במהלך עבודתינו במטבח: אין לחתוך מזון ישירות על משטחי העבודה אלא על גבי משטח חיתוך מיוחד, כך נמנע פגיעה בציפוי ההגנה של השיש.אין לשים תבשילים חמים ישירות על גבי משטחי העבודה, זה יכול לגרום לפיצוץ שכבת המגן החיצונית.אין להשאיר חומרי ניקוי לאורך זמן על גבי משטחי העבודה, זה עלול לעכל את שכבת המגן החיצונית.אין להשאיר חומץ או לימון על משטחי העבודה שכן גם אלו יכולים לעכל את שכבת המגן החיצונית.אין לשטוף את המטבח בעזרת צינור מים, זה יגרום ללחות בגוף הארון והתנפחותו.אין להעמיס תכולה במגירות המטבח מעבר למשקל התקני אותו יכולה לשאת המגירה.הפעולות הרשומות לעיל הנן פשוטות בבסיסן ואינן מוסיפות כל קושי בשמירה על חיי המטבח ויופיו לאורך תקופה ארוכה.

לקטלוג מטבחים לחץ כאן