כאשר הצרכן הישראלי רוכש מטבח הוא מתייחס לרכישתו כאל השקעה ל 10 עד 15 השנים הבאות. בעיניו של הרוכש הישראלי המטבח תמיד היה חשוב ותמיד היה השקעה ארוכת טווח. בשנים האחרונות המטבח הפך למקום בילוי משמעותי –
חדשנות זו הביאה לפריחה מחודשת של תחום המטבחים בישראל. החברות הפועלות בתחום מציעות ללקוחותיהם את המילה האחרונה בתחום של עיצוב מטבחים בעולם וההיצע יכול להיות רב ומבלבל. ההוצאה הכספית ברכישת מטבח הנה משמעותית ולכן ההחלטה אשר את השלכותיה נחיה מדי יום בעשור שיבוא עלינו לטובה יש לקחת בחוכמה ובתבונה.

הרודס מטבחים מעוניינת לעזור לכם לקחת את ההחלטה הזו ולכן קיבצנו כאן את מיטב העצות שלנו שנאספו מאנשי המקצוע המומחים שלנו בכל תחום.

בבואנו לבחור מטבח ההחלטה הראשונה אותה אנו צריכים לקחת היא לגבי חומר הגלם ממנו ייבנה המטבח.

למעשה בקניה אשר תשרת אותנו לשנים ארוכות חומר הגלם הוא זה שייקבע את עמידות המטבח. יש לזכור כי המטבח הנו חלל בבית שבו אנו מבשלים ושוהים זמן רב, המשמעות היא כי חומר הגלם יבוא במגע עם חום רטיבות ועוד מיני מפגעים. עמידות ואיכות חומרי הגלם במטבח היא קריטית. בנוסף יש מספר נושאים עליהם חשוב לתת את הדעת ואנו מאמינים כי את רובם קיבצנו כאן שיהיו לכם לעזר.